Adidas Online

   0 items- €0.00
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Welkom op onze online winkel. Ons doel is dat u zich zo comfortabel gebruik van onze website als u winkelen in uw lokale winkelcentrum. Wanneer u het product (s) te kopen van onze website, nemen we de kwestie van de veiligheid serieus. Elke keer dat u uw creditcardnummer, uw factuuradres en de scheepvaart informatie in te voeren bij het winkelen, zullen wij de industrie-standaard Secure Sockets Layer (SSL) technologie gebruiken om de informatie te voorkomen worden onderschept.


Onze toewijding aan privacy


Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy veilig te houden, bieden wij deze mededeling waarin onze online informatie praktijken en de keuzes die je kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om dit bericht gemakkelijk te vinden, maken we het beschikbaar op onze homepage en op elk punt waar persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.


De informatie die we verzamelen:

Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of op de website verstrekte informatie. Op sommige pagina's kunt u producten bestellen, maken aanvragen en registreren om materialen te ontvangen. De aard van de persoonlijke informatie verzameld op deze pagina's zijn naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard / betaalkaart informatie. Op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, als u een gift online bestellen en willen dat het rechtstreeks naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen. In dit geval, de aard van de persoonlijke informatie die verzameld zijn naam, adres, telefoonnummer.


The Way We gebruiken informatie:

We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling alleen voor de bestelling af te ronden. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien. We gebruiken de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en om de levering te bevestigen. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien. We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om onze website beter te ontwerpen en te delen met adverteerders. Zo kunnen we een adverteerder vertellen dat X aantal personen bezocht een bepaald gebied op onze website, of dat Y aantal mannen en Z aantal vrouwen ingevuld ons inschrijfformulier, maar we zouden niet iets dat kan worden gebruikt voor het identificeren openbaren die individuen. Tot slot, nooit persoonlijk identificeerbare informatie online aan ons op een manier die geen verband houden met de hierboven beschreven gebruiken wij of delen zonder ook het verstrekken van u de mogelijkheid om opt-out of anderszins dergelijk niet-verwante toepassingen te verbieden.


Onze toewijding aan Data Security


Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, gegevens accuraat te houden, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben we in de plaats geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.


Hoe kun je de toegang tot of correctie van uw informatie:

U kunt toegang tot al uw persoonlijk identificeerbare informatie die we online verzamelen en te handhaven door het sturen van een schriftelijk verzoek aan de op de Info pagina-adres te bekijken. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen. U kunt feitelijke fouten in uw persoonlijk identificeerbare informatie te corrigeren door het sturen van een verzoek dat op geloofwaardige wijze blijkt fout. Om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke maatregelen om uw identiteit te verifiëren voordat toegang verlenen of correcties.


Hoe contact met ons op:

Mocht u nog vragen of opmerkingen over deze privacy policies, stuur ons dan een e-mail, of neem contact op met onze klantenservice online.